Recente reviews

 • Marina

  Ik was lang op zoek naar een goede pedicure specialist en ik had geluk dat ik Heidi via Google heb gevonden.
  Heidi is zeer professioneel persoon, bij wie je per direct gaat voelen dat je letterlijk in goede handen bent.
  Tijdens pedicure behandeling wordt je helemaal relax door het sfeer die Heidi creëert met kaarsen, relax muziek en goed gesprek. Voeten na de behandeling zijn elke keer opnieuw zeer goed verzorgd.
  Ik heb ook voetreflexmassage bij Heidi gedaan vanwege mijn burnout. Dat is zeker een aanrader voor iedereen. Je voelt na deze behandeling heel ontspannend en rustig. Heidi weet precies wat je lichaam nodig heeft.
  Ik ben een zeer tevreden klant en raad zeker aan iedereen zo professional als Heidi. Daarom geef ik aan haar 5 sterren.

 • Merel Nieuwendijk

  Ik heb, sinds jaren, mezelf weer eens een voetreflex behandeling gegund, bij Heidi. Wat een heerlijke ervaring. Heidi is een rustige, open en eerlijke professional. Ze heeft me de nodige eye-openers gegeven. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Gerard Leeuw

  Wat een geweldige ervaring! Ik ben nog nooit zo ontspannen ergens weggereden. Ook stof tot nadenken (positief) ontvangen. De combinatie van voetenverzorging en zelfreflectie (bewust zijn / worden) vind ik een hele mooie.
  Tot de volgende keer! En bedankt voor de nuttige tips. Allemaal cadeautjes.

 • Marianne Engelen

  Ik zou de voetenbehandeling door Heidi niet willen missen! Zij weet lichamelijke zaken die niet geheel in orde zijn te vinden en te verbeteren.
  Het is een feest om regelmatig bij haar een behandeling te ondergaan, zeer aan te raden!

 • Mario Caron

  Ik kom al jaren bij Heidi, ondanks dat ze verhuist is naar Voorschoten blijft zij mijn pedicure. Niet alleen is zij prima in het verzorgen van de voeten, ook is het er altijd heel gezellig. Als je ergens mee zit weet Heidi meestal raad. Ze is begaan met iedereen en dan na de behandeling nog even een kleine massage en je gaat weer Zen naar huis. Een pedicure om aan te bevelen.

 • Joke en Willem v/d Boom

  Al jaren kom ik met groot plezier bij Heidi. Zij is buitengewoon plezierig in de omgang, ze is erg discreet en ook erg zorgzaam. Het de klant zo comfortabel mogelijk maken is bij haar erg belangrijk. Het pedicuren doet ze ook met veel precisie. Ik ben erg blij met Heidi voor mijn pedicuren en voetreflexologie doet ze ook met heel veel aandacht. Kortom, ik beveel haar van harte aan.

 • A van den Berg

  Na een aantal jaren zoeken naar een goede pedicure uiteindelijk terechtgekomen bij Heidi. Ik kom hier nu alweer enige jaren en ben dik tevreden. Heidi is een prettig persoon en een vakvrouw. Kan ik iedereen aanbevelen.

 • Loes Reeve

  Heidi is een geweldige vrouw. Ik kom al jaren bij haar voor pedicure en voetmassage.. Ik ben een nieuw mens als ik de deur uit loop.

 • Kirsten Staas

  Al ruim 4 jaar kom ik naar de praktijk van Voeten Inzicht. Heidi is een professional die er voor zorgt dat mijn voeten er na elke behandeling weer ontzettend mooi en verzorgd uitzien. Niet gehaast! Er wordt echt tijd voor de klant genomen. Zelfs na de verhuizing naar Voorschoten blijf ik een trouwe klant vanuit Den Haag.

 • Anneke de Rijke

  Ik was al jaren bij Heidi in Voorburg in behandeling en toen ze dan ook naar Voorschoten verhuisde, wist ik meteen dat ik bij haar in behandeling wilde blijven. Bij Heidi voel je je altijd welkom en op je gemak (met een lekker kopje kruidenthee). Of het nu een pedicure- of voetreflex-behandeling betreft, zij doet dit met veel toewijding en zorg. 
  Tijdens de voetreflexmassage geeft Heidi duidelijk aan waar zich lichamelijke klachten voordoen, die zij dan door massage helpt te verbeteren. Je krijgt relevante tips mee en je gaat heerlijk ontspannen weer naar huis. Heidi maakt haar eigen verzorgende producten. Biologisch en puur! Ook mijn vriendinnen genieten mee van deze producten en zijn er heel erg blij mee!
  Heidi haar warme persoonlijkheid en vakbekwaamheid zijn dan ook een weldaad voor lichaam en geest.
  Een behandeling door Heidi is dan ook een echte aanrader!

 • Gerard van Kampen

  Heidi is het "topje" in pedicure land.  Heel deskundig en liefde voor
  het vak. Zo moet het.

 • Betty van den Driest

  Ik kom al jaren bij Heidi en ben uitermate tevreden. Ik kan haar ten
  zeerste aanbevelen.

 • Luca Cantineau

  Ik was reeds client van Heidi toen zij nog in Voorburg praktiserend was.
  Omdat ik bijzonder tevreden ben over haar behandelingen ben ik ondanks
  het feit dat ik nu wel ruim driekwartier onderweg ben mee verhuisd
  naar haar nieuwe praktijk in Voorschoten. Haar behandelingen zijn top,
  ik ben diabetespatiënt en zij attendeert mij perfect op eventuele
  oneffenheden aan mijn voeten.

 • Annemieke Sloof

  Ik ben al jaren bij Heidi in Voorburg geweest voor mijn voeten en ontspanning. Ik hoefde er niet lang over na te denken om mee naar Voorschoten te gaan terwijl er in Voorburg genoeg pedicures zitten. Heidi is lief, bekwaam in haar vak en een persoonlijkheid waardoor je bij haar op je gemak voelt. Ik hoop dat ze nog jaren mijn pedicure blijft.

 • L. Grootantink

  Gedurende wat jaren heb ik regelmatig de praktijk “Voeten Inzicht” van Heidi Beckker bezocht voor een pedicure behandeling en/of een voetmassage. Ik vind de behandelingen altijd zeer aangenaam. Heidi is duidelijk een zeer ervaren en kundige vakvrouw. Zij is daarnaast erg aardig met een aandachtig luisterend oor zonder opdringerig te zijn. De praktijk straalt een aangename rust uit. Ik kom altijd met herboren voeten en een uitgeruste geest weer buiten.

 • N. L.

  Voor het eerst een combi-behandeling pedicure en voetreflex laten doen door Heidi. Met heerlijk zachte en ontspannen voeten weer thuis gekomen. Heidi heeft niet alleen kennis van en aandacht voor voeten, maar ook voor de mens erachter en dat maakt een behandeling bij haar speciaal. Ik vind haar echt een aanrader!

 • Lydia van Gaalen

  Heerlijk om als pedicure eens lekker je voeten te laten verzorgen door de pedicure! Bij Heidi voel je je altijd direct welkom, haar warme persoonlijkheid en haar vakbekwaamheid zijn een weldaad voor lichaam en geest. Tijdens de voetreflex behandeling raak je heerlijk ontspannen en Heidi geeft duidelijk aan, met de voetreflexmassage, daar waar zich lichamelijke klachten voor doen, die zij dan door de massage helpt te verbeteren, verlichten. Je krijgt duidelijke tips mee en je gaat heerlijk ontspannen weer richting huis. Een echte aanrader!

 • J Va

  Wat prettig om in Voorschoten zo'n goede pedicure, heerlijke en inzichtgevende voetreflexmassage en verhelderende gesprekken op gebied van welbevinden te kunnen ervaren. Heidi is een prettige persoon die je op je gemak laat voelen. Echt een aanrader.

 • Joke v/d Toorn

  Ik vind Heidi een heel goede pedicure. Na een behandeling, elke 6 weken, voelden m'n voetjes zo lekker poezelig. Je kunt ook fijn met haar praten, ze luistert echt naar je. Het is jammer, voor mij, dat ze zo ver uit mijn buurtje is verhuisd. Ik zal haar missen.

 • Nicole Hack

  Ik kom nu vier jaar bij Heidi, en ben zeer tevreden met mijn zachte, verzorgde voeten! Een vakkundige pedicure, in een ontspannen sfeer, met aandacht voor de mens "achter de voet"!

 • Anoniem

  Al vele jaren kom ik voor de verzorging van mijn voeten bij Heidi. Ze is een zeer vakkundige pedicure die met veel zorg en aandacht de voetbehandeling ter hand neemt. Ze is nooit gehaast en het is een groot plezier om bij haar te komen. Ik beveel haar dan ook van harte aan.

 • Anoniem

  Heidi's jarenlange pedicure / voetreflexbehandeling ervaar ik telkens weer opnieuw als een mini-vakantie. Zij is zorgvuldig en gepassioneerd, geïnteresseerd en liefdevol aan het werk. Ik kan haar van harte voor 100 procent aanbevelen met een waardering van het hoogst aantal sterren.

 • Gerbrig Engelhard

  Vele jaren ben ik klant geweest van Heidi Beckker. Na haar behandeling van mijn voeten twinkelen mijn tien tenen. Dus voor mij is zij een vijf sterren pedicure. Ik raad haar iedereen aan. Jammer, dat zij gaat verhuizen. Dus bedankt Heidi.  Ook onze gesprekken zal ik missen.

 • Antoinette van der Maas

  Jarenlang ben ik regelmatig bij Heidi geweest voor voetbehandelingen. Altijd was ze rustig en attent, professioneel maar toch persoonlijk betrokken, en had ze een luisterend oor indien nodig. Ze weet sfeer te scheppen en je het gevoel te geven dat je welkom bent. Jammer dat ze gaat verhuizen, maar ik wens haar veel geluk toe op haar nieuwe adres. Warm aanbevolen!

 • Joke Boon

  Heidi is een prettige, rustige persoonlijkheid met veel kennis van zaken. Zij werkt zorgvuldig en ontspannen en heeft duidelijk veel plezier in haar werk. Naast een kopje kruidenthee of koffie biedt zij een luisterend oor en is empatisch en meedenkend. Na een voetbehandeling kom je met meer dan alleen mooie voeten naar buiten… Heidi, ik wens je veel succes met je nieuwe praktijk in Voorschoten en ik kom zeker nog eens langs!

 • Sari Machsun

  Heidi Becker verzorgt niet alleen mijn voeten goed. Zij helpt mij ook mijn gedachten op een rijtje te zetten door onze fijne gesprekken tijdens een behandeling. Heidi is een fijn persoon en een super goede pedicure. Elke behandeling is op deze manier echt een kado voor mijzelf!

 • Eveline Verschuur

  Een behandeling door Heidi is heilzaam. Zowel de voetreflex als de pedicure behandelingen doet zij met veel aandacht, zachtheid en kracht. Heidi maakt haar eigen verzorgende producten, biologisch en super puur. Zo heerlijk om een uur in haar handen en haar energie te zijn, echt een cadeau voor jezelf! Ik kom er altijd verrijkt en verzorgd vandaan, vaak ook weer met nieuwe inzichten. Dankjewel Heidi! Tot snel!

 • Gien Schraven

  Heel plezierig heb ik steeds mijn voeten door Heidi laten behandelen. Vroeger steeds al kletsend maar soms ook al lezend. Zeer verzorgd en met mooie voetjes weer weg!

 • Anoniem

  Ik kom al jaren bij Heidi voor pedicure. Een heerlijke behandeling. Sinds enige maanden maak ik gebruik van de behandeling voetreflexologie. Het helpt mij enorm bij oa verwerking van stress en zorgen. Ook deze behandeling kan ik van harte aanbevelen. Heidi heeft echt magische handen!

 • Anoniem

  Ik ben nu een paar keer bij Heidi geweest en niet alleen is de behandeling voor mijn voeten heel prettig, ook luistert ze met aandacht en stelt ze (mits je daar prijs op stelt) vragen die je aanzetten tot nadenken. De naam Voeten INZICHT is dan ook heel passend. Bijzonder tevreden!

 • Inge Colpa

  Heerlijk ontspannen, gesprekken die tot inzicht leiden én mooi verzorgde voeten, ik kan mij niet voorstellen dat iemand anders dit op deze manier voor elkaar kan krijgen. Heidi, iedere keer weer bedankt!

 • Ronald Kruijt

  Mijn voeten zijn heerlijk verzorgd en voelen zacht aan alsof ik nieuwe voeten heb gekregen. Het was heerlijk relaxen. Een aanrader voor alle voeten!

 • Anoniem

  Zeer toegewijde pedicure die mij al jaren op kundige wijze helpt.Ik kan haar van harte aanbevelen!

 • Madeleine Kuling

  Ben nu 2 keer bij Heidi voor een behandeling geweest en zal dit in de toekomst zeker blijven doen. Heidi is zeer professioneel en daarnaast ook een warme persoonlijkheid. Ik ga met een glimlach bij haar de deur uit!:-)

 • Jacqueline Louwersheimer

  Door veel zorg, aandacht en vakmanschap voelen mijn voeten als herboren. Eigenlijk is het veel meer dan een pedicure behandeling; pure verwennerij!

 • Els de Mol van Otterloo

  Vakkundig adresje om je voeten te laten vertroetelen, heerlijk!

 • Harmanna van Dalen

  Erg prettig hoe Heidi met mij en mijn voeten omgaat. Ze is zoals anderen ook al schrijven een mooi en bijzonder mens. Terwijl ze mijn voeten met zorg behandelt, drink ik een heerlijke kop kruidenthee en voeren we gesprekken van hart tot hart! Elke keer verlaat ik mooier haar praktijk :)

 • Erica Kruijt

  Ik laat mijn voetjes al heel wat jaren naar volle tevredenheid door Heidi pedicuren. Voor mij een uurtje heerlijk ontspannen in een relaxte ambiance. Altijd gezellig! Ik loop na de behandeling op wolkjes weer naar buiten :-)

 • Geoffrey Pijpaert

  Bijzonder mens :-) :-) vakbekwaam, rustgevend en zeer professioneel. Ik ben na 1 bezoek (gekregen via een kadeaubon van Voeten Inzicht) blijven plakken. Nu jaren later en wel 50 behandelingen verder ben ik nog steeds uitermate tevreden. Heidi, Ga zo door :-) en ik raad iedereen om eens contact op te nemen. De behandeling is veelzijdig en mijn voetjes zijn er maar al te blij mee :-) :-) Ze trekt aan het einde zelfs mijn sokken voor me aan. Geweldig :-)

 • lex B

  Heidy is erg vriendelijk en de behandeling is altijd klasse!

 • Anoniem

  Uitstekende voetreflex massage; hoge kwaliteit; tot in de puntjes verzorgd; inzicht bevorderend.

 • nynie-pienie dijkstra

  Geweldige pedicure, vriendelijk en vakkundig.

 • Stef Liethoff

  Veel meer dan alleen een pedicurebehandeling! Heidi is een vakvrouw en heeft daarnaast zeer oprechte belangstelling voor haar klanten waardoor je er met een fijn gevoel weer weggaat en graag ook weer terugkomt!

 • Conny van den Broek Humphreij

  Zeer professioneel; hygienisch; helend en dan ook nog vriendelijk en heel gezellig. Dat kan dus ook in een pedicure praktijk. En niet te versmaden: de fantastische voetreflx-massage. Heidi Beckker is een geweldig adres.

 • lizzie saffrie

  Ik kom al jaren bij Heidy en ben zeer tevreden klant. Heidy is secuur, bekwaam en zeer klantgericht. Een echte aanrader!

 • Carola Pavlik

  Een aanrader! Een uur bij Heidi vliegt om, naast een uitstekende pedicure, loop je vol energie de deur uit.